Wij vieren op zaterdag 12 oktober as. ons 45-jarig jubileum. Dit is het ‘uitgestelde’ jubileum van april 2020, dat vanwege de corona crisis niet door kon gaan. Wij benaderen jou als (oud-) lid van de (Jeugd- of Jongeren-) Cantorij Emmeloord. We gaan er een gezellige, feestelijke en muzikale dag van maken. Graag ontmoeten wij  jou bij de reünie en het jubileumconcert in ‘De Hoeksteen’, Nagelerstraat 2 te Emmeloord.

Even wat informatie op een rij

Vanaf 13.30 ben je als (oud-) lid van harte welkom. Je mag ook een introducé meenemen (handig voor als je partner ook mee zou willen). In de middag is er veel tijd om bij te praten, herinneringen op te halen en natuurlijk om samen te zingen.

Vanaf 19.00 is de kerk open voor publiek. We oefenen nog een paar gezamenlijke stukken en er is ruimte voor ontmoeting en muziek. Als jij samen met anderen of alleen in dat uur muziek wilt maken, dan geven wij je daar graag ruimte voor. Laat je dat ons even weten?

Om 20.00 uur begint het concert. Het programma (nu in ontwikkeling) is een mooi overzicht van de muziek die de Cantorij de afgelopen 45 jaar heeft gezongen. Een paar stukken voeren wij samen met reünisten uit. Daar oefenen wij ’s middags voor, maar de muziek mailen we je al eerder. 

Als je meer mee wilt zingen, laat het dan tijdig weten. Dan zien we je graag al op onze repetities op zondagmiddag (14.15 – 15.45) in de Doopsgezinde Kerk (gebouw De Hoeksteen). 

De kosten voor het hele programma (reünie, concert en ‘verzorging van de inwendige mens’) zijn 25 euro per persoon. De toegang tot het concert bedraagt 15 euro; in de voorverkoop 12,50 euro.

Wij hebben nog niet alle adressen van oud-leden kunnen achterhalen. Als jij nog iemand kent, dan mag je deze mail naar hem/haar sturen. 

Stuur je ons een mail om te laten weten of je komt of niet? In verband met de voorbereidingen ontvangen wij die graag uiterlijk zaterdag 15 juni. Mail het naar cantorijemmeloord@gmail.com en vermeld ook je adresgegevens en telefoonnummer in je mail. Wij kunnen haast niet wachten op je bericht. Alvast heel erg bedankt!. 

Wij maken een boekje over 45 jaar Cantorij Emmeloord. Jullie input (foto’s en anekdotes/herinneringen) is van harte welkom. Foto’s en anekdotes mag je mailen naar cantorijemmeloord@gmail.com  Tenslotte willen wij van dit concert opnamen maken. Nadere informatie over het boekje en de opname volgt. We houden jullie op de hoogte.  

Graag zien wij jullie op 12 oktober. Alvast hartelijk dank voor je reactie! Wij zien daar naar uit.